Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jul.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Federacije BiH usvojila Reformsku agendu

Vlada Federacije BiH je na današnjoj sjednici usaglasila Reformsku agendu, koja predstavlja osnovni koncept rada u narednom periodu.

 "Reformska agenda je tijesno povezana s ciljevima novog pristupa EU ekonomskom upravljanju na Zapadnom Balkanu i u skladu je s programom ekonomskih reformi, te  obuhvaća strukturalne reforme kako bi se održala makroekonomska stabilnost i pospješili rast i konkuretnost", navodi se u tekstu.

Provedba Reformske agende će započeti bez odgađanja.

Reformsku agendu mora usvojiti i Vlada RS i Vijeće ministara BiH kako bi ona bila potpisana između Bosne i Hercegovine i Evropske unije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Reformska agenda BiH

Izvor: Akter, 27.Jul.2015

Vlada Federacije BiH je na današnjoj sednici usaglasila Reformsku agendu, koja predstavlja osnovni koncept rada za period 2015.-2018...Reformska agenda je tesno povezana s ciljevima novog pristupa EU ekonomskom upravljanju na Zapadnom Balkanu i u skladu je s programom ekonomskih reformi, te obuhvata...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.