Izvor: DobreVesti.rs, 07.Jun.2020, 13:39

Vebinar: Obrazovanje u digitalno doba

EU info net vas poziva na 3. po redu vebinar u okviru serijala „KOVID restart", pod nazivom "Obrazovanje u digitalno doba".

 
Da li će nakon pandemije obrazovni sistem biti isti?
 
Kovid-19 je doneo niz izazova za obrazovni sistem, i hitra adaptacija bila je neophodna. Iskustvo drugog polugodišta, kada je nastava održavana onlajn ili u nekom obliku učenja na daljinu, donela nam je uvid u nove mogućnosti za obrazovanje na svim nivoima.
 
Školski raspust počinje, ali o nekim pitanjima razmišljamo i pre septembra. Tokom vebinara ćemo pokušati da povedemo diskusiju o lekcijama koje smo svi zajedno naučili, kao i o budućnosti obrazovnog sistema uopšte.
Učestvuju:...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.