Važno Vučićevo obraćanje u toku 48 sati: Razgovaraće sa zvaničnicima Bele kuće?

Izvor: B92, 31.Jan.2024, 21:12

Važno Vučićevo obraćanje u toku 48 sati: Razgovaraće sa zvaničnicima Bele kuće?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle sastanka sa predstavnicima Kvinte i EU, razgovaraće sa visokim zvaničnicima iz administracije Džozefa Bajdena.

Oni će pričati povodom odluke vlasti u Prištini da od sutra aktivira uredbu o ukidanju dinara na Kosovu i Metohiji.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, šef države večeras je, takođe razgovarao i sa dvojicom evropskih lidera, a za sutra je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zakazan i susret sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocanom Harčenkom.

Nakon ove intenzivne diplomatske aktivnosti prvog čoveka Srbije, izazvane sumanutom odlukom vlade Aljbina Kurtija koja preti da podstakne talas iseljavnja našeg naroda iz južne pokrajine, očekuje se da će se Vučić u narednih 48 sati obratiti javnosti i upoznati građane o najvažnijim detaljima ove mučne serije razgovora.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ SE OBRAĆA U NAREDNIH 48 SATI: Predsednik Srbije večeras u razgovoru sa visokim zvaničnicima SAD, sutra sastanak sa Bocan Harčenkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024

Predsednik Srbije sastao se večeras sa ambasadorima zemalja Kvinte...Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, posle večerašnjeg sastanka sa predstavnicima Kvinte i EU, razgovaraće sa visokim zvaničnicima iz administracije američkog predsednika Džozefa Bajdena, a povodom odluke vlasti u Prištini...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.