Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jun.2010, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incko: Nisu tačne ocene da BiH opstaje zbog spoljnih faktora

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko izjavio je u intervjuu za beogradski list "Politika" da nisu tačne ocene da BiH opstaje kao država samo zbog interesa spoljnih faktora i dodao da se radi o suverenoj državi koja je na putu ka Evropskoj uniji. "Tačno je da (BiH) ima svojih problema i komplikovanu unutrašnju strukturu i tačno je da je njen napredak prema Evropi sporiji nego što bismo mi iz međunarodne zajednice želeli, ali ne zaboravite prošlost ove zemlje koja ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incko: Nisu tačne ocjene da BiH opstaje zbog želje spolja

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Jun.2010

SARAJEVO - Visoki predstavnik za BiH Valentin Incko rekao je da nisu tačne ocjene da BiH opstaje zbog želje spolja, a ne zbog unutrašnje kohezije, dodajući da je BiH suverena država na putu ka EU, iako ima svojih problema i sporije napreduje prema Evropi.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.