VUČIĆ SE SASTAO SA MAROŠEM ŠEFČOVIČEM: Prilika da razmenimo mišljenja i planovima za budućnost projekata između Srbije i EU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 15:45

VUČIĆ SE SASTAO SA MAROŠEM ŠEFČOVIČEM: "Prilika da razmenimo mišljenja i planovima za budućnost projekata između Srbije i EU" (FOTO)

Prvi samit o nuklearnoj energiji, koji organizuju Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) i Belgija, održao se danas u Briselu, a na kom je učestvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Marošem Šefčovičem, potpredsednikom Evropske komisije za međuinstitucionalne odnose i strateško predviđanje u Briselu.
- Odličan susret sa @maros.sefcovic i prilika da razmenimo mišljenja o trenutnoj održivosti energetskih sistema, doprinosu nuklearne energije, planovima za budućnost, rudarstvu, mineralima, kao i zajedničkim projektima između Srbije i EU. Razgovarali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić se sastao sa potpredsednikom EK: Razmenili mišljenja o trenutnoj održivosti energetskih sistema (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Mar.2024

Prethodno Vučić se susreo sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa potpredsednikom Evropske komisije i komesarom za međuinstitucionalne odnose i strateška predviđanja Marošem Šefčovičem. – Odličan susret sa Marošem Šefčovičem i...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.