VIŠE OD 550 MIGRANATA POKUŠALO DA UĐE U BRITANIJU: EU da pohapsi zle kriminalne bande koje stoje iza svega

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 11:19

VIŠE OD 550 MIGRANATA POKUŠALO DA UĐE U BRITANIJU: "EU da pohapsi zle kriminalne bande koje stoje iza svega"

Britanske vlasti privele su u nedelju 378 migranata, dok su francuske vlasti sprečile još 178 da se domognu Velike Britanije.

Ministarka unutrašnjih poslova Velike Britanije Priti Patel je ponovila "čvrstu odlučnost" da se zaustave ovakvi pokušaji, preneo je "Gardijan".

Britanska policija privela je 378 osoba u 12 odvojenih incidenata, a francuske kolege su zaustavile preostale migrante na pet lokacija, objavilo je ministarstvo unutrašnjih poslova Velike Britanije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Policija je danas navela da britanska javnost ne treba da sumnja u čvrstu posvećenost ministarstva da zaustavi ove opasne prelaske iz bezbednih zemalja EU i da pohapsi "zle kriminalne bande koje stoje iza svega".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.