VARHELJI STIGAO U SEVERNU MITROVICU: Na sastanku sa predstavnicima Srpske liste (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 18:20

VARHELJI STIGAO U SEVERNU MITROVICU: Na sastanku sa predstavnicima Srpske liste (VIDEO)

Za Varheljija i njegove najbliže saradnike, neposredno pred njegov dolazak, konobar je iz Južne Mitrovice, pešice preko glavnog mosta doneo tri kafe

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji stigao je oko 15 sati u Severnu Mitrovicu, gde je u "Evropskoj kući", kancelariji EU koja se nalazi na kraju glavnog šetališta, i iza zatvorenih vrata počeo razgovore sa predsednikom i potpredsednikom Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << liste Goranom Rakićem i Igorom Simićem. 

Varhelji je prethodno glavni most na Ibru, čije otvaranje traže albanski odbornici Skupštine opštine Severna Mitrovica, po kiši, i uz brojno obezbeđenje, prošao pešice, javlja reporter RT Balkan.

Komesar za proširenje EU tokom dana u Prištini je razgovarao sa najvišim prištinskim zvaničnicima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.