Uspeh razgovora zavisi od želje za ulaskom u EU

Izvor: Danas, 06.Mar.2011, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspeh razgovora zavisi od želje za ulaskom u EU

Delegacija Kosova će razgovore s Beogradom voditi u kreativnom i pozitivnom duhu. Očekujem da će se srpska strana uključiti u zajednički, konstruktivni doprinos nastojanju da se ostavi za sobom remetilačko nasleđe iz bliže i dalje prošlosti. Na budućnost možemo da utičemo i da je učinimo boljom. Prošlost je bila tragična za nas na Kosovu, ali na nama je da to sad promenimo i da budemo realni i konstruktivni u izgradnji i saradnji naših država.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tahiri: Uspeh razgovora zavisi od želje za ulaskom u EU

Izvor: S media, 07.Mar.2011, 11:49

Srpsko-kosovski dijalog zavisi od stvarne opredeljenosti naših dveju zemalja za evropsku perspektivu, a vlada Kosova mu prilazi sa uverenjem da će to biti doprinos normalizaciji odnosa Kosova sa Srbijom, izjavila je potpredsednica kosovske vlade i šefica kosovskog tima Edita Tahiri. .."Vlada Kosova...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.