Uskoro šef pregovaračkog tima sa EU

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2013, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro šef pregovaračkog tima sa EU

Lideri vladajuće koalicije dogovorili su se danas da iduće nedelje postave šefa pregovaračkog tima Srbije za pristupne pregovore sa EU, a nisu razgovarali o personalnim promenama u Vladi, izjavila je danas u Beogradu ministarka za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu Verica Kalanović.

Kalanović je novinarima u dvorištu vile "Bokeljka" na Dedinju, gde se održava sastanak čelnika vladajuće koalicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekla da je danas bilo reči samo novom programu vlade koja bi trebalo da bude u novom sastavu do kraja jula.

Ministarka je odbila da govori o personalnim rešenjima.Sastanak premijera Ivice Dačića, potpredsednik Vlade Aleksandra Vučića i ministar finansija i privrede Mlađana Dinkića, sa svojim

saradnicima i dalje je u toku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalanović: Tri nedelje za rekonstrukciju Vlade

Izvor: NaDlanu.com, 07.Jul.2013

Lideri vladajuće koalicije nisu razgovarali o kadrovskim rešenjima u Vladi. Tokom sedmice imenovanje pregovarača sa EU. Promene u kabinetu za tri nedelje...Lideri vladajuće koalicije dogovorili su se da iduće nedelje postave šefa pregovaračkog tima Srbije za pristupne pregovore sa EU, a nisu razgovarali...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.