Ukrajina nezadovoljna: Treba još niže, brže bi ih uništilo

Izvor: B92, 03.Dec.2022, 10:40

Ukrajina nezadovoljna: "Treba još niže, brže bi ih uništilo"

Ograničenje cene ruske sirove nafte transportovane morem koje su odobrile EU, G7 i Australija, trebalo bi bude spušteno na 30 dolara po barelu.

Ograničenje cene ruske sirove nafte transportovane morem koje su odobrile EU, Grupa sedam najrazvijenijih zemalja (G7) i Australija, trebalo bi bude spušteno na 30 dolara po barelu, da bi se još teže pogodila ruska ekonomija, izjavio je savetnik ukrajinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednika Andrij Jermak.

Jermak je napisao na Telegramu da bi bilo neophodno da se cena ruske sirove nafte spusti i na 30 dolara po barelu da bi se ruska neprijateljska ekonomija brže uništila, preneo je Rojters.

EU, G7 i Australija postigle su dogovor da ograničenje cene ruske sirove nafte koja se prevozi morskim putem bude 60 dolara po barelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAKON ODLUKE EU i G7, OGLASILA SE UKRAJINA: Traže da se žešće udari na Rusiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022

Udar na rusku ekonomiju..Ograničenje cene ruske sirovenafte transportovane morem koje su u petak odobrile EU, Grupa sedam najrazvijenijih zemalja (G7) i Australija, trebalo bi bude spušteno na 30 dolara po barelu, da bi se još teže pogodila ruska ekonomija, izjavio je danas savetnik ukrajinskog predsednika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.