Ukida se roming u EU

Izvor: Capital.ba, 06.Dec.2022, 14:58

Ukida se roming u EU

TIRANA – Operateri iz Evropske unije i sa zapadnog Balkana potpisali su sporazum koji omogućuje postupno snižavanje cijena, a onda i potpuno ukidanje rominga. FOTO: Agencije Sporazum je potpisan u okviru samita EU – Zapadni Balkan, a prva snižavanja cijena dogodiće se tokom 2023. godin. Snižavanje troškova rominga sa zemljama EU omogućuje bolje uslove za saradnju i podsticaj za poslovanje, ali i za turizam, istaknuto je prilikom potpisivanja sporazuma. Ranije su lideri zapadnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Balkana u okviru Berlinskog procesa dogovorili međusobno ukidanje naknada za roming što je realizovano 2021. godine. Agencije Чланак Ukida se roming u EU се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Deklaracija iz Tirane o perspektivi Zapadnog Balkana u EU

Izvor: RTS, 06.Dec.2022

Lideri Evropske unije i država članica potvrdili su u Deklaraciji iz Tirane potpunu i nedvosmislenu opredeljenost perspektivi članstva Zapadnog Balkana u EU i pozvali na ubrzanje procesa pristupanja na temelju kredibilnih reformi i načela vlastitih rezultata, što je, kako su naglasili, u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.