Izvor: Blic, 08.Sep.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugledni švajcarski list: U Hrvatskoj TUKU SRBE, crkva drži mise za ustaše, Kolinda se ulaguje nacionalstima, a EU ĆUTI

Zoran Milanović je zgrožen. Bivši hrvatski premijer pominje "terorizam" i "kulturu nasilja" u svojoj zemlji. Milanović, socijaldemokrata u opoziciji i kandidat za predsednika kritikuje napade na pripadnike srpske manjine, koji su učestali u poslednje vreme, piše švajcarski list "Tages-Ancajger" o situaciji u Hrvatskoj.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ugledni švajcarski list NEGATIVNO O HRVATSKOJ: Tamo TUKU SRBE, Kolinda se ulaguje nacionalistima, a EU ĆUTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019

Iskritikovana Hrvatska..Zoran Milanović je zgrožen. Bivši hrvatski premijer pominje "terorizam" i "kulturu nasilja" u svojoj zemlji. Milanović, socijaldemokrata u opoziciji i kandidat za predsednika kritikuje napade na pripadnike srpske manjine, koji su učestali u poslednje vreme, piše švajcarski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.