Učinjeno mnogo na pomirenju u regionu

Izvor: NaDlanu.com, 14.Okt.2011, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učinjeno mnogo na pomirenju u regionu

BEOGRAD, 14. oktobra 2011. (Beta) - Evropski komesar za proširenje Štefan File ocenio je u petak u Beogradu da je u regionu Zapadnog Balkana učinjeno mnogo na uspostavljanju trajnog pomirenja i jačanju regionalne saradnje, što su ključni elementi u usvojenoj strategiji proširenja Evropske unije za 2011. godinu.

BEOGRAD, 14. oktobra 2011. (Beta) - Evropski komesar za proširenje Štefan File ocenio je u petak >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u Beogradu da je u regionu Zapadnog Balkana učinjeno mnogo na uspostavljanju trajnog pomirenja i jačanju regionalne saradnje, što su ključni elementi u usvojenoj strategiji proširenja Evropske unije za 2011. godinu."U tom smislu, pada mi na pamet najpre saradnja sa Hagom i izručenje svih begunaca, ratnih zločinaca tom sudu. Posebno želim d..

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.