USKORO ĆU OBAVESTITI JAVNOST O SVEMU ŠTO SE DEŠAVA NA SEVERU POKRAJINE  Oglasio se Vučić nakon razgovora sa Lajčakom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 15:58

"USKORO ĆU OBAVESTITI JAVNOST O SVEMU ŠTO SE DEŠAVA NA SEVERU POKRAJINE " Oglasio se Vučić nakon razgovora sa Lajčakom (FOTO)

Sastanak održan na Andrićevom vencu

Sastanak Predsednika Srbije Aleksandra Vučić i Specijalnog predstavnika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištne Miroslava Lajčaka upravo je završen.

Razgovor održan na Andrićevom vencu trajao je jedan sat, a uskoro se očekuje saopštenje za medije.

Predsednik je, nakon razgovora sa Lajčakom na svom Instagram profilu objavio fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa sastanka.

- Sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana @miroslav.lajcak razgovarao sam o teškoj krizi na Kosovu i Metohiji. O svemu što se zbiva na severu pokrajine uskoro ću obavestiti javnost - stoji u objavi predsednika Srbije.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Lajčak razgovarali o krizi na Kosovu

Izvor: N1 televizija, 20.Sep.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana razgovarali su danas u Beogradu o krizi na Kosovu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.