Izvor: Kurir, 19.Jul.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKLADITI STANDARDE SA EU

SOMBOR, 18. jul 2008. (FoNet) - Direktorka Kancelarije Vlade Srbije za evropske integracije Tanja Miščević izjavila je danas da nacrt Nacionalnog programa integracije (NPI) Srbije u Evropsku uniju (EU) sadrži planove i programe za naredne četiri godine u svim oblastima u kojima Srbija mora da se uskladi sa standardima EU.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Usklađivanje standarda sa EU

Izvor: B92, 19.Jul.2008

Srbiji sledi usklađivanje sa standardima EU, kaže Tanja Miščević (FoNet)..Sombor -- Nacrt Nacionalnog programa integracije (NPI) Srbije u EU predstavlja plan usklađivanja sa standardima Unije, kaže Tanja Miščević... "Srbija treba da se uskladi sa standardima EU, u smislu zakona koji bi trebalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.