UPOZORENJE UEFA - Nema Evrope ako napravite ovu grešku!

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 13:04

UPOZORENJE UEFA - Nema Evrope ako napravite ovu "grešku"!

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je danas nacionalnim ligama da bi prevremeno okončanje prvenstava moglo rezultirati gubljenjem mesta u Ligi šampiona i Ligi Evropa.





"Budući da se takmičenja UEFA odredjuju sportskim rezultatima postignutim na kraju punog domaćeg takmičenja, preuranjeni prekid mogao bi izazvati sumnju u ispunjenje takvog uslova", navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u pismu koje je UEFA poslala ligama.

UEFA je navela da je plan da se nacionalni šampionati završe tokom jula i avgusta, kao i oba njena takmičenja.

Fudbalsko prvenstvo Belgije postalo je u četvrtak prvo koje je prekinulo takmičenje zbog pandemije korona virusa i za šampina proglasilo Klub Briž, klub koji je u trenutku suspenzije bio prvi na tabeli.

"Uvereni smo da fudbal može ponovo da se pokrene u mesecima koji dolaze pod uslovima koje će diktirati javne vlasti", navodi se iz UEFA.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.