UEFA tim godine: Dominacija Reala, Ramosu najviše glasova

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA tim godine: Dominacija Reala, Ramosu najviše glasova

Evropska fudbalska unija (UEFA) tradicionalno je izabrala najbolji tim za 2017. godinu glasovima na zvaničnom internet sajtu u kojem nema velikih iznenađenja pošto dominiraju fudbaleri španskog i evropskog prvaka Real Madrida.

Među idealnih 11 su petorica Madriđana - Kristijano Ronaldo, Serhio Ramos, Toni Kros, Luka Modrić i Marselo, iz Barselone je izabran Lionel Mesi, a tu su i Đanluđi Bufon i Đorđo Kjelini (Juventus), Dani Alveš (PSŽ), Kevin De Brujne (Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << siti) i Eden Azar (Čelsi).

U glasanju je učestvovalo 798.149 posetilaca sajta, a zanimljivo je da je najviše glasova, čak 73,7 odsto, odnosno 558.495 dobio je Ramos. Ronaldo je dobio 55,7 odsto glasova, odnosno 444.430, a Mesi tek nešto više, 59,8 odsto, odnosno 477.036.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA tim godine: Dominacija Reala, Ramosu najviše glasova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2018

Evropska fudbalska unija (UEFA) tradicionalno je izabrala najbolji tim za 2017. godinu glasovima na zvaničnom internet sajtu u kojem nema velikih iznenađenja pošto dominiraju fudbaleri španskog i evropskog prvaka Real Madrida...Među idealnih 11 su petorica Madriđana Kristijano Ronaldo, Serhio Ramos,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.