UEFA kaznila Slovan i Spartu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA kaznila Slovan i Spartu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Slovan iz Bratislave i prašku Spartu zbog nereda koje su izazvali njihovi navijači na utakmici Lige Evrope 23. oktobra.

Slovan je zbog loše organizacije meča kažnjen sa 50.000 evra, dok je Sparti "odrezano" 80.000 evra i naloženo da jednu utakmicu igra bez prisustva publike, uz uslovnu kaznu od dve godine.

Pristalice slovačkog i češkog kluba sukobile su se tokom meča u Bratislavi uz korišćenje pirotehničkih sredstava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a oko desetak navijača Sparte preskočilo je ogradu na tribinama i napalo navijače Slovana, koji su utočište potražili na terenu.

Susret I grupe Lige Evrope bio je u prekidu oko 40 minuta, a nakon nastavka završen je pobedom Sparte sa 3:0.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.