UEFA POKRENULA ISTRAGU: Evropska kuća fudbala istražuje incidente na utakmici Mađarske i Nemačke

Izvor: Kurir, 25.Jun.2021, 14:43

UEFA POKRENULA ISTRAGU: Evropska kuća fudbala istražuje incidente na utakmici Mađarske i Nemačke

Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je danas istragu o "potencijalnim diskriminatorskim incidentima" na utakmici Mađarske i Nemačke na Evropskom prvenstvu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uefa istražuje incidente na utakmici Mađarske i Nemačke

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jun.2021

Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je u petak (23. juna) istragu o "potencijalnim diskriminatorskim incidentima" na utakmici Mađarske i Nemačke na Evropskom prvenstvu. Nije precizirano o kojim incidentima je reč sa utakmice odigrane u Minhenu, već je samo poznato da je Uefa imenovala inspektora...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

UEFA istražuje incidente na utakmici Mađarske i Nemačke

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2021

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je danas istragu o "potencijalnim diskriminatorskim incidentima" na utakmici Mađarske i Nemačke na Evropskom prvenstvu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.