UEFA PO TREĆI PUT KAŽNJAVA VENGERA!?

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA PO TREĆI PUT KAŽNJAVA VENGERA!?

Venger je optužio slovenačkog sudiju Skominu da je svirao previše slobodnih udaraca za protivničku ekipu, a na TV snimku se vidi kako na kraju meča prilazi i protestuje kod pomoćnog sudije

NION, - Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je postupak protiv trenera Arsenala Arsena Vengera, zbog komentarisanja suđenje na revanš utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Milana.

Arsenal je pobedio Milan sa 3:0, ali je završio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << učešće u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju pošto je u prvom meču izgubio sa 4:0.

UEFA je objavila da će tužiti Vengera zbog nedoličnog ponašanja tokom i posle meča, a datum saslušanja još nije poznat.

Ukoliko bude proglašen krivim, Venger će biti kažnjen treći put u poslednjih godinu dana.

Francuski trener je slično reagovao i prošle godine posle eliminacije od Barselone u istoj fazi takmičenja kada je imao primedbe na suđenje Švajacarca Masima Busake, koji isključio Robina van Persija.

Venger je ovoga puta optužio slovenačkog sudiju Damira Skominu da je svirao previše slobodnih udaraca za protivničku ekipu, a na televizijskom snimku se vidi kako na kraju meča prilazi i protestuje kod pomoćnog sudije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.