U pristupanju Srbije EU najvažnija koordinacija nacionalne i lokalne vlasti

Izvor: EurActiv Srbija, 27.Nov.2018, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pristupanju Srbije EU najvažnija koordinacija nacionalne i lokalne vlasti

U procesu pristupanja Srbije EU najvažnija je uspešna koordinacija nacionalne i lokalne vlasti, jer bez toga nije moguća ravnomerna primena evropskog zakonodavstva u zemlji, rekla je 27. novembra ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović. Ona je na skupštini Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) o evropskoj budućnosti lokalne samouprave kazala da je proces evropskih integracija posao za celokupno srpsko društvo i da je važna uloga ne samo nacionalnog, već i regionalnog i lokalnog nivoa upravljanja.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Joksimović: U pristupanju Srbije EU najvažnija koordinacija nacionalne i lokalne vlasti

Izvor: Beta, 27.Nov.2018

U procesu pristupanja Srbije Evropskoj uniji (EU) najvažnija je uspešna koordinacija nacionalne i lokalne vlasti, jer bez toga nije moguća ravnomerna primena evropskog zakonodavstva u zemlji, rekla je danas ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.Ona je na skupštini Stalne konferencije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.