U akciji srpske i italijanske policije uhapšeno 20 osoba

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U akciji srpske i italijanske policije uhapšeno 20 osoba

Srpska i italijanska policija uhapsile su ukupno 20 osoba, od čega 16 na teritoriji Italije, zbog krijumčarenja kokaina u zemlje Evropske unije, saopšteno je.

Akcija je sprovedena nakon višemesečne istrage. Organizatori i članovi te organizovane kriminalne grupe su uhapšeni na teritoriji Srbije.

U Srbiji su danas uhapšeni K. J. (45), L. S. (32), N. M. (45) i K. Z. (34), svi iz Beograda. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

U okviru te akcije, u prethodnom periodu na teritoriji Italije zaplenjeno je 24 kilograma kokaina, 12,7 kilograma marihuane i dva pištolja, a uhapšeno je i još osam članova ove kriminalne grupe P. S. (53), B. Lj. (66), R. Z. (45), K. N. (32), J. D. (38) i K. D. (43), svi državljani Srbije, F. A. (41), državljanin Italije, i K. K. (46), državljanin Slovenije.

Članovi te kriminalne grupe sumnjiče se da su novac stečen od prodaje narkotika u Srbiji ulagali u kupovinu nekretnina i skupocenih vozila.

U okviru akcije na teritoriji Srbije, prilikom pretresa stanova i drugih prostorija, kao i jednog sefa, pronađeno je i zaplenjeno 58.250 evra, zatim četiri automobila, četiri skupocena ručna sata, oko pet grama kokaina, dva motocikla i šest metaka za pištolj.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Uhapšeno 20 krijumčara kokaina u Srbiji i Italiji u zajedničkoj akciji policija dveju zemalja

Izvor: Beta, 20.Jun.2018

Srpska i italijanska policija uhapsile su ukupno 20 osoba, od čega 16 na teritoriji Italije, zbog krijumčarenja kokaina u zemlje Evropske unije, saopšteno je danas.U akciji, koja je sprovedena nakon višemesečne istrage, uhapšeno je ukupno 20 osoba, od čega 16 na teritoriji Italije, dok su organizatori...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.