Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2021, 16:18

U Novom danu o neuspehu Srbije na putu ka EU, gošća i Jelena Obućina

Srbija nije otvorila novo pregovaračko poglavlje sa Evropskom unijom još od 10. decembra 2019, a unutar EU ne postoji saglasnost da se poglavlja, odnosno klaster otvori ni ovog juna. Dogovoreno je održavanje međuvladine konferencije 22. juna, na kojoj će biti predstavljena nova metodologija pregovora i naredni koraci. Šta su očekivanja EU od Srbije? Gde smo zalutali na putu reformi koje se od Srbije traže? U temi jutra razgovaramo sa koordinatorkom za Poglavlje 23 Nacionalnog konventa o EU Jovanom Spremo i Nemanjom Todorovićem Štiplijom glavnim i odgovornim urednikom portala European Western Balkans.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Gosti N1 o neotvaranju poglavlja: Nije problem u EU već u nama i vladavini prava

Izvor: N1 televizija, 22.Jun.2021, 10:36

Koordinatorka za Poglavlje 23 Nacionalnog konventa o EU Jovana Spremo i Nemanja Todorović Štiplija, glavni i odgovorni urednik portala European Western Balkans izjavili su da ne stoji ocena ministarke Jadranke Joksimović da Srbija dve godine nije otvorila nijedno pregovaračko poglavlje sa EU jer...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.