U EU info kutku radionica Da li je dete problem ili je u problemu?

Izvor: JužneVesti.com, 26.Feb.2020, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U EU info kutku radionica "Da li je dete problem ili je u problemu?"

Vršnjačko nasilje je svakodnevica, a nasilnik ili žrtva može biti svako dete, a radionica "Da li je dete problem ili je u problemu?" trebalo bi da otkrije roditeljima kako da prepoznaju ovakve situacije, razlozima zbog kojih dete postane akter nasilja i kako mu pomoći. Radionica će se održati u niškom EU info kutku u četvrtak, 27. februara, a prisustvo je slobodno za roditelje školaraca.

Ovo je prva >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od niza planiranih radionica na temu vršnjačkog nasilja, navode u EU info kutku, a sve će ih voditi kognitivno-bihejvioralni psihoterapeuti Brankica Krasić i Ana Mitrović.

Radionica o bezbednosti dece i vršnjačkom nasilju upoznaće roditelje sa faktorima rizika i mogućnostima zaštite. Kroz radioničarski i grupni rad, bavićemo se prepoznavanjem svih oblika vršnjačkog nasilja, razlozima zbog kojih deca postaju naslilnici i žrtve nasilja i kako im pomoći u oba slučaja - navode organizatori.

Iako je učešće besplatno i otvoreno za roditelje osnovaca i srednjoškolaca, potrebno je prijaviti se putem linka, najkasnije do 26. ferbuara u 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.