U Danu uživo o ceni gasa, gost Vojislav Vuletić

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Danu uživo o ceni gasa, gost Vojislav Vuletić

Koalicija prEUgovor predstavila je najnoviji Alarm - nezavisni izveštaj o napretku Srbije u sprovođenju politika u oblastima pokrivenim Poglavljima 23 i 24 pristupnih pregovora sa Evropskom unijom. Koje su glavne kritike u ključnim oblastima, poput borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, kako unaprediti vladavinu prava?

O tome u Danu uživo govori Bojan Elek iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Da li će gas ove zime poskupeti, da li će ga biti dovoljno za celu grejnu sezonu, koliko je realna mogućnost da se prekine dotok ruskog gasa preko Ukrajine? O ovim pitanjima razgovaramo sa Vojislavom Vuletićem iz Udruženja za gas.

Šta donose izmene Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, i da li će njegovim usvajanjem biti ugašen servis CarGo? O tome govori osnivač CarGo Vuk Guberinić.

U Sceni dana uživo gostuju glumci filma Zaspanka za vojnika.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.