Izvor: Piplmetar.rs, 07.Jun.2023, 04:43

U Beogradu obeležen Dan državnosti Švedske (FOTO)

Beta07.06.2023. 00:20

Foto: Beta/MILAN OBRADOVIĆ
Ambasadorka Švedske u Srbiji Anika Ben David predala je titulu predsedavajućeg Savetom EU ambasadoru Španije u Srbiji Raulu Bartolomeu Molini na obeležavanju Dana državnosti Švedske na Dorćolu u Beogradu.
Ambasadorka Švedske istakla je da ta moderna država postoji već 500 godina, kao i da će se Dan Švedske u Srbiji obeležavati naredna tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dana.
Foto: Beta/MILAN OBRADOVIĆ „Švedska je podržavala Srbiju više od 20 godina na njenom putu ka Evropi. Takođe, izražavamo solidarnost u vezi tragedija koje su se dogodile u Srbiji proteklog meseca“, rekla je ambasadorka Ben David.
Foto: Beta/MILAN OBRADOVIĆ Na obeležavanju Dana državnosti Švedske u Srbiji prisustvovalo je nekoliko stotina ljudi, a na događaju je nastupio Real Abba Tribute Bend.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Društvo



Naslovna strana


Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.
– Nataša Miljković, TV novinarka



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"PODRŽAVAMO EVROPSKI PUT SRBIJE" Švedska slavi 500 godina nezavisnosti uz program "Saradnja za održivost"

Izvor: Blic, 07.Jun.2023

U utorak je održan prvi dan proslave povodom Nacionalnog dana Švedske, kraja predsedavanja Savetom Evropske unije (EU) i obeležavanje 500 godina njene nezavisnosti koju je otvorila Anika Ben David, ambasadorka Švedske u Beogradu uz učešće Plamene Holačeve, zamenice šefa Delegacije Evropske unije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.