Trivan: EIB ne finansira spalionicu u Vinči, već ćerka firma

Izvor: RTS, 29.Okt.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan: EIB ne finansira spalionicu u Vinči, već ćerka firma


Evropska investiciona banka (EIB) nije odbila da finansira izgradnju spalionice u Vinči, pošto taj projekat sa 30 odsto finansira investicini Fond "Margarira", čiji je EIB glavni suvlasnik, izjavio je ministar zaštite životne sredine Goran Trivan, demantujući navode pojedinih udruženja i medija da je EIB odustao od finansiranja ovog projekta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trivan demantuje da je EIB odbila da finansira spalionicu u Vinči

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2019

Evropska investiciona banka (EIB) nije odbila da finansira izgradnju spalionice u Vinči, izjavio je danas ministar zaštite životne sredine Goran Trivan, demantujući navode pojedinih udruženja i medija da je EIB odustao od finansiranja ovog projekta...Trivan je novinarima rekao da ti "šumovi" o...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.