Izvor: Blic, 17.Okt.2019, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim Džuda: EU je ozbiljno uzdrmana

Poruka odlazeće šefice diplomatije Evropske unije Federike Mogerini da je "uvođenje Zapadnog balkana u EU" preduslov za sprečavanje rata na našem kontinentu predstavlja "kliše", ali je istinita, ocenjuje britanski novinar i stručnjak za Balkan Tim Džuda. Prema Džudinom mišljenju, blokiranje početka pregovora o pristupanju Uniji za Severnu Makedoniju i Albaniju je "sramno".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tim Džuda: EU je ozbiljno uzdrmana

Izvor: Danas, 17.Okt.2019

Poruka odlazeće šefice diplomatije Evropske unije Federike Mogerini da je "uvođenje Zapadnog Balkana u EU" preduslov za sprečavanje rata na našem kontinentu predstavlja "kliše", ali je istinita, ocenjuje za Danas britanski novinar i stručnjak za Balkan Tim DŽuda. Članak Tim Džuda: EU je ozbiljno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.