ThermalTake Armor Revo

Izvor: PCAxe.com, 31.Maj.2012, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ThermalTake Armor Revo

Povratak legende – ThermalTake strikes again  
Sa kompanijom ThermalTake smo se već susreli na PCAXE portalu u vidu Commander MS-I, Level 10GT Snow i Overseer RX-I kućišta. Baš kao i tada, i danas ćemo vam predstaviti jedno kućište. Ovoga puta, reč je o modelu koji pripada cenovnom rangu od oko 120 moneta Evropske unije.
Ako se prisetimo prošlosti ove kompanije, sigurno ćemo se setiti čuvene i sad već legendarne ARMOR serije kućišta. Guess who’s back? Pred nama je ThermalTake Armor Revo kućište, koje predstavlja gejmerski model srednje visoke klase.
Kao takav će pored gejmera privući pažnju i ostalih naprednih korisnika. Da li je ThermalTake na putevima stare slave, saznajte u nastavku ove recenzije. U svakom slučaju je zanimljivo kako TT reklamira ovaj model – The Legend is back!
 
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.