Izvor: Blic, 30.Avg.2023, 05:23

TRI PORUKE MAKRONA ZA SRBIJU U istom danu EU nam poslala nadu, a Francuska pretnju: Evo zašto sad trenira strogoću

Predsednik Francuske Emanuel Makron je u danu kada je Evropska unija poslala regionu nadu o bržem prijemu uputio Beogradu i Prištini tri poruke, od koji jedna predstavlja neku vrstu uslovne pretnje. Jedan od najmoćnijih evropskih lidera po prvi put je ozbiljno i direktno zapretio razmatranjem vraćanja viza ako se ne počne sa implementacijom Ohridskog sporazuma. Pritom je ostao pri svom starom stavu da se EU mora prvo reformisati pre proširenja, ali i da Evropa mora da "funkcioniše u više brzina".
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Makronove tri poruke za Srbiju. Jedna je pretnja

Izvor: B92, 30.Avg.2023

Beograd -- Predsednik Francuske Emanuel Makron je u danu kada je Evropska unija poslala regionu nadu o bržem prijemu uputio Beogradu i Prištini tri poruke...Kako navodi Blic, jedna od njih predstavlja neku vrstu uslovne pretnje...Naime, Makron je po prvi put ozbiljno i direktno zapretio razmatranjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.