Izvor: Blic, 01.Mar.2024, 01:56

"TO JE OZBILJNO KRŠENJE MEĐUNARODNOG HUMANITARNOG PRAVA" Borelj: Užasnut sam pokoljem civila koji su na severu Gaze čekali hranu

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Đuzep Borelj poručio je danas da "užasnut vestima o još jednom pokolju" na severu Gaze u kojem su stradali Palestinci koji su čekali u redu za hranu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borelj: Užasnut sam pokoljem civila u Gazi koji su čekali hranu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2024

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj je poručio da "užasnut vestima o još jednom pokolju" na severu Gaze u kojem su stradali Palestinci koji su čekali u redu za hranu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Fon der Lajen: Užasnuta sam slikama iz Gaze, istražiti šta se dogodilo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2024

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen poručila je danas da je "duboko uznemirena" slikama iz Pojasa Gaze i istakla da se mora istražiti šta se dogodilo na severu te palestinske enklave, kada je stradalo više desetina Palestinaca koji su čekali u redu za hranu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.