Suzana Grubješić u Briselu

Izvor: RTS, 30.Avg.2012, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Grubješić u Briselu

Potpredsednica Vlade za evropske integracije Suzana Grubješić razgovaraće u Briselu sa evropskim komesarom Štefanom Fileom.

Potpredsednica Vlade za evropske integracije Suzana Grubješić sastaće se u Briselu sa evropskim komesarom za proširenje Štefanom Fileom.

Grubješićeva je nedavno izjavila agenciji Tanjug da se za ubrzanje procesa evropskih integracija, Srbiji neće postavljati novi teški uslovi.

Ona je tada rekla i da neće licitirati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << datumima za početak pregovora sa EU i davati rokove jer to se u prošlosti pokazalo kao vrlo kontraproduktivno.

"Ubrzanje procesa evropskih integracija je nešto na šta se ova vlada obavezala, a stranke koje čine vladajuću koaliciju su to stavile i u koalicioni sporazum", navela je Grubješićeva.

To znači da treba primeniti sve ono sto je prethodna vlada dogovorila i da treba dijalog podići na viši politički nivo, rekla je Grubješićeva.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.