Izvor: Beta, 23.Mar.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra vanredni ministarski sastanak EU

Vanredni sastanak ministara unutrašnjih poslova i pravde Evropske unije (EU) biće održan sutra u Briselu posle terorističkih napada u glavnom gradu Belgije gde je stradalo 34 ljudi i povredjeno 270."Sastanak je zakazan za sutra posle podne u Briselu", navodi se u saopštenju Holandije koja predsedava EU, i dodaje da će to biti prilika da se iskaže solidarnost s Belgijom.Na sastanku će biti reči o jačanju borbe protiv terorizma kao i o primena zakonodavstva EU u oblastima vezanim za terorizam.Evropska komisija je u novembru posle napada u Parizu predložila niz zakona o jačanju kontrole vatrenog oružja u EU.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministri EU: Nužna hitna saradnja u borbi protiv terorizma, uključujući Balkan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2016, 03:46

Ministri unutrašnjih poslova i pravosuđa Evropske unije dogovorili su se danas u Briselu da hitno sprovedu mere za borbu protiv terorizma, punu kontrolu spoljnih granica, proveru putnika, operativnu saradnju i razmenu poverljivih informacija, uključujući Zapadni Balkan, Tursku i neke zemlje na severu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.