Izvor: Piplmetar.rs, 22.Avg.2023, 03:39

Šunjog: Prevremene izbore treba organizovati što pre, uz puno i bezuslovno učešće kosovskih Srba

Beta22.08.2023. 00:39

Foto: EPA-EFE/DJORDJE SAVIC
Šef Kancelarije Evropske unije na Kosovu, ambasador Tomaš Šunjog izjavio je danas da prevremene izbore u četiri opštine na severu Kosova treba organizovati što pre i to na potpuno sveobuhvatan način uz puno i bezuslovno učešće kosovskih Srba.
Posle sastanka sa kosovskim ministrom administracije lokalne samouprave Eljbertom Krasnićijem objavio je da su razgovarali o vanrednim izborima na severu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zemlje.
„Razgovarali smo o prevremenim izborima na severu Kosova sa ministrom Eljbertom Krasnićijem. Ponovio sam da prevremene izbore treba organizovati što pre u četiri opštine i to na potpuno sveobuhvatan način uz puno i bezuslovno učešće kosovskih Srba“, napisao je Šunjog na platformi „X“ (nekadašnji Tviter).
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.