Sukob Janše i Čeferina u sred pandemije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2020, 23:08

Sukob Janše i Čeferina u sred pandemije

Premijer Slovenije Janez Janša i prvi čovek Evropske fudbalske unije (UEFA) verbalno su se sukobili u sred pandemije korona virusa.

Čeferin, za koga slovenački mediji spekuliše da po isteku mandata u UEFA želi da se uključi u politički život, kritikovao je ekonomske mere Vlade, a Janša mu je brže-bolje odgovorio rečima da je trebalo ranije da zaustavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fudbal i spreči "eksploziju virusa".

Nedvosmisleno je mislio na utakmicu između Atalante i Valensije u Milanu, koja je po mnogim mišljenjima presudno uticala na brzo širenje virusa u Italiji.

"To je bio pohlepan, neodgovoran i kriminalan potez. Prava biološka bomba nakon koje više ništa nije bilo isto. Čak i posle upozorenja Svetske zdravstvene organizacije, koja je već proglasila pandemiju, neke utakmice nisu otkazane, a sve zbog pohlepe za novcem”, istakao je Janša, a prenose slovenački mediji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sukob Janše i Čeferina zbog pandemije koronavirusa

Izvor: RTS, 09.Apr.2020, 07:06

Premijer Slovenije Janez Janša i prvi čovek Evropske fudbalske unije verbalno su se sukobili usred pandemije koronavirusa. . Čeferin, za koga slovenački mediji spekulišu da po isteku mandata u Uefi želi da se uključi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.