Stranka „Pu*ite ga svi“ kandidat na sledećim izborima

Izvor: Njuz.net, 08.Maj.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranka „Pu*ite ga svi“ kandidat na sledećim izborima

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Zvezdica u nazivu stranke asocira i na Evropsku uniju i na Kosovo

BEOGRAD, 8. maj 2012, (Njuz) - Nakon uspeha vlaške manjinske stranke „Nijedan od ponuđenih odgovora“, koja je dobila jednog predstavnika u Skupštini Srbije, grupa građana iz Beograda došla je na ideju da registruje stranku pod imenom „Pu*ite ga svi“.
Jedan od osnivača buduće stranke Zdravko Arsović >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << kaže da će ova stranka imati veliku startnu prednost u odnosu na svoje konkurente.
- Za razliku od NOPO čiji uspeh na izborima zavisi isključivo od poslednjeg mesta na izbornoj listi, stranka „Pu*ite ga svi“ će biti znatno fleksibilnija i moći će da se nađe bilo gde, dokle god je to u donjoj trećini listića – smatra Arsović.
On dodaje da, za razliku od NOPO za koju je dosta ljudi greškom glasalo, ime „Pu*ite ga svi“ će jasno izražavati stav birača kada naspram sebe budu imali spisak ponuđenih stranaka.
- Zamislite da gledate listić na kojem imate Demokratsku stranku, Srpsku naprednu stranku, Socijalističku partiju Srbije, Demokratsku stranku Srbije, Ujedinjene regione Srbije, Liberalno demokratsku partiju i još nekoliko stranaka, kao i „Pu*ite ga svi“ – kaže Arsović – Malo ko bi mogao da se suzdrži od neglasanja za nas.
Arsović kaže da su se odlučili da se u prvoj reči nađe zvezdica, jer bi u suprotnom naziv stranke nekima možda delovao vulgarno.
- Zvezdica u nazivu istovremeno će mnoge asocirati i na Evropsku uniju i na Kosovo, zbog čega ćemo dobiti koji glas više – kaže Arsović i najavljuje da će „Pu*ite ga svi“ biti registrovana kao cincarska manjinska stranka jer to „baš smešno zvuči“.
Marko Dražić
Istok Pavlović
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.