Izvor: Danas, 14.Jul.2010, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiglo leto, pa i gužve na graničnim prelazima

Početak sezone godišnjih odmora doneo je ponovo gužve na graničnim prelazima prema Mađarskoj. Mnogi građani Evropske unije koji odlaze na letovanje prelaze ovu granicu na putu prema južnim morima, te se na prelazima čeka više od dva sata. Najveća je gužva na prelazu Horgoš - Reske, gde se u dane vikenda čeka par sati.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dobra vidljivost, suvi kolovozi

Izvor: RTS, 15.Jul.2010, 09:46

Na važnijim putnim pravcima u Srbiji saobraćaj je umerenog intenziteta. Veća zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš...Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta, dok je pojačan na delu Ibarske magistrale koji vodi ka Crnogorskom primorju, kao i na autoputu E-75 od Horgoša ka Nišu, saopštio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.