Stefanović sa Fabricijem o pregovorima sa EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović sa Fabricijem o pregovorima sa EU

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Beogradu Semom Fabricijem o napretku Srbije u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom, sa posebnim osvrtom na Poglavlje 24, pravda, sloboda i bezbednost.

Na sastanku je dogovoreno da se razgovori Ministarstva unutrašnjih poslova i Evropske komisije u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << narednom periodu intenziviraju, posebno kada je reč o predstavljanju novog Izveštaja o napretku Republike Srbije u oblasti evropskih integracija za 2018. godinu.

Ambasador Fabrici je ukazao da je neophodno nastaviti tesnu saradnju u svim oblastima i istakao važnost procesa reformi u Poglavlju 24 u cilju ukupnog napretka Republike Srbije u pristupnom procesu.

Ministar Stefanović upoznao je Fabricija i sa napretkom koji je Srbija ostvarila u poslednjih nekoliko meseci na ispunjavanju standarda i propisa Međunarodnog tela za borbu protiv pranja novca (FATF).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović i Fabrici o napretku Srbije i Poglavlju 24

Izvor: B92, 16.Jul.2018

Beograd -- Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao sa šefom Delegacije Evropske unije u Beogradu Semom Fabricijem...Tema razgovora bio je napredak Srbije u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom, sa posebnim osvrtom na Poglavlje 24, pravda, sloboda...

Nastavak na B92...

Stefanović i Fabrici o napretku Srbije u pristupnim pregovorima sa EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jul.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i šef Delegacije EU u Beogradu Sem Fabrici razgovarali su danas o napretku Srbije u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom, posebno o Poglavlju 24 (Pravda, sloboda i bezbednost)...Na sastanku u Beogradu dogovoreno je da se razgovori Ministarstva...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.