Stefanović: Od EU očekujemo odgovor za rešenje krize

Izvor: Beta Video, 16.Sep.2015, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Od EU očekujemo odgovor za rešenje krize

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je kazao da Srbija od Evropske unije očekuje odgovor za rešenje ove krize i da je to nešto na čemu insistira, jer ne može sama da se nosi sa ovim problemom. ``Od Evrope očekujemo odgovor, kako ćemo ovaj problem zidova, žica, nasilja, rešiti što pre, jer je to ne samo u interesu Srbije i Mađarske, koje nemaju međusobni bilateralni problem, već u interesu čitave Evrope``, naveo je Stefanović. (CH 3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Stefanović:”Srpska policija neće nasilno da se ophodi prema migrantima”(VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 17.Sep.2015, 16:05

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je tokom boravka u Nišu rekao da policija sigurno neće da se nasilno ophodi prema migrantima, ali i da očekuje smernice od Evropske unije po pitanju odnosa prema izbeglicama. On je rekao da za Srbiju ne mogu da važe jedna, a za ostale države druga...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.