Stefanović: Cilj - jaka Srbija u EU

Izvor: B92, 15.Feb.2013, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Cilj - jaka Srbija u EU

Beograd -- Predsednik Skupštine Nebojša Stefanović poručio da je put Srbije jasan da postane članica EU, ekonomski lider u regionu i da bude jaka zarad mira i stabilnosti.

Na onima koji su na vlasti je velika odgovornost da sačuvaju temelje države i grade Srbiju sloge, razumevanja i tolerancije, rekao Stefanović u Domu narodne skupštine nakon svečane sednice povodom Dana državnosti Srbije.

Srbiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako je naglasio, treba voditi razboritim odlukama na miran i demokratski način čuvajući dobre odnose sa susedima i vodeći je ka sigurnoj budućnosti.

"Naš put je jasan - ozbiljna borba protiv korupcije i kriminala, ekonomski napredak, evropska perspektiva i očuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije. To je borba za interes građana i bez obzira na političke, ideološke, nacionalne ili verske razlike", poručio je Stefanović.

On je dodao da se na današnji dan sećamo slavne istorije koja nam pomaže da čvrstim korakom idemo u budućnost.

Stefanović je u Domu narodne skupštine ostvorio izložbu Srpskih kraljevskih insignija, Karađorđevog oružja i prve štampane verzije Sretenjskog ustava iz 1835. godine u Kragujevcu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Put Srbije je jasan

Izvor: Akter, 15.Feb.2013

Predsednik Skupštine Nebojša Stefanović poručio da je put Srbije jasan da postane članica EU, ekonomski lider u regionu i da bude jaka zarad mira i stabilnosti

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.