Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024, 14:58

Stano bez preciziranja da li će biti sastanka u Briselu: Beograd i Priština da reše problem

Portparol EU Peter Stano nije danas precizirao da li će 27. februara biti održan sastanak specijalnog izaslanika EU za dijalog Miroslava Lajčaka sa predstavnicima Beograda i Prištine u Briselu, ali je izrazio nadu da će dve strane rešiti problem "prouzrokovan veoma nesrećnom i nesavesnom odlukom jedne strane".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stano: Nadam se da će se predstavnici Srbije i Kosova složiti da se u utorak sastanu u Briselu

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Feb.2024

Portparol Evropske komisije Peter Stano je danas izjavio da se nada da će predstavnici Srbije i Kosova moći da se slože oko održavanja sastanka na koji ih je pozvao specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslavom Lajčak u utorak, 27. februara u Briselu, i da će rešiti problem "prouzrokovan nesrećnom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.