Stano: Vučić i Kurti s Lajčakom u Briselu 18. avgusta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2022, 19:06

Stano: Vučić i Kurti s Lajčakom u Briselu 18. avgusta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, prihvatili su poziv visokog predstavnika Žozepa Borelja da dođu u Brisel 18. avgusta, gde će sa njima razgovarati specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak, potvrdio je danas Tanjugu portparol EU Peter Stano.

Vučić, Kurti i Lajčak razgovaraće o napretku u dijalogu Beograda i Prištine. Više detalja o agendi razgovora biće objavljeno uoči sastanka, rekao je Stano.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Kurti sa Lajčakom u Briselu 18. avgusta

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2022

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer samoproglašenog Kosova Aljbin Kurti prihvatili su poziv visokog predstavnika EU Žozepa Borela da 18. avgusta dođu u Brisel gdje će sa njima razgovarati specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak, rekao je portparol EU Peter Stano.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Stano: "Sastanak Vučića i Kurtija veoma važan"

Izvor: B92, 05.Avg.2022, 15:29

Veoma je značajan korak što i predsednik Srbije Aleksandar Vučić kao i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti dolaze u Brisel...Oni se sastaju da bi razgovarali o načinima unapređenja dijaloga i sprečavanja situacija iz prošlosti, izjavio je danas portparol Evropske komisije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.