Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2023, 03:41

Stano: Odluka o ukidanju Upravljačkog tima krši duh dogovora o dijalogu

Portparol Evropske unije Petar Stano izjavio je da odluka Prištine o raspuštanju Upravljačkog tima, koji je izradio nacrt Statuta Zajednice srpskih opština (ZSO), krši slovo i duh dogovora o dijalogu i dodao da svaka odluka u vezi sa timom mora biti odobrena u okviru dijaloga kojima između Beograda i Prištine posreduje EU.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dačić: Zvaničnici EU osudili raspuštanje Upravljačkog tima za formiranje ZSO

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2023

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da su zvaničnici Evropske unije saoštili da raspuštanje Upravljačkog tima koji je imao zadatak da predstavi prvi nacrt Statuta Zajednice srpskih opština (ZSO), nije u duhu dijaloga Beograda i Prištine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.