Srbiji uskoro poziv da se priprema za otvaranje poglavlja 27

Izvor: EurActiv Srbija, 28.Dec.2016, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbiji uskoro poziv da se priprema za otvaranje poglavlja 27

Srbija je dobila zeleno svetlo da bez merila, odnosno dodatnih uslova, počne pripreme za otvaranje poglavlja 27 o životnoj sredini, jedno od najtežih poglavlja u pristupanju, potvrdjeno je 28. decembra EurAktivu u Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine. Srbija je prethodno pripremila dokument u kome je predstavila planirane korake u cilju uskladjivanja i dostizanju standarda. Životna sredina je jedna od retkih oblasti u kojima Srbija može da očekuje duže rokove za primenu zahtevnih propisa EU.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbiji uskoro poziv za poglavlje 27

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2016

Srbija je dobila zeleno svetlo da bez merila odnosno dodatnih uslova počne pripreme za otvaranje poglavlja 27 o životnoj sredini, jedno od najtežih poglavlja u pristupanju, potvrđeno je danas EurAktivu u Ministarstvu poljoprivrede..."Na sastanku održanom početkom decembra sa predsednicom pregovaračke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.