Srbiji probni status kandidata

Izvor: Beta, 05.Dec.2011, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbiji probni status kandidata

BEČ, 5. decembra 2011. (Beta) - Ministar inostranih poslova Austrije Mihael Špindeleger najavio je da će na današnjem sastanku ministara inostranih poslova Evropske unije predložiti da se Srbiji dodeli "probni status kandidata".

Kako prenose austrijski mediji, Špindeleger je uoči sastanka u Briselu rekao da bi Srbiji "ovaj status onda bio potvrdjen u martu 2012. ukoliko do tada budu sprovedeni sporazumi sa Kosovom".

Špindelege..
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Špindeleger: Srbiji probni status kandidata

Izvor: S media, 05.Dec.2011

Ministar inostranih poslova Austrije Mihael Špindeleger najavio je da će na današnjem sastanku ministara inostranih poslova Evropske unije predložiti da se Srbiji dodeli "probni status kandidata"...Kako prenose austrijski mediji, Špindeleger je uoči sastanka u Briselu rekao da bi Srbiji "ovaj status...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.