Srbiji od EU 2,5 miliona evra za podršku migrantima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jun.2021, 16:40

Srbiji od EU 2,5 miliona evra za podršku migrantima

Srbija je 17. juna sa Evropskom unijom (EU) potpisala Ugovor o podršci Unije u upravljanju migracijama u iznosu od 2,5 miliona evra. Evropska komesarka za unutrašnje poslove i migracije Ilve Johanson (Ylve Johansson) izjavila je nakon potpisivanja ugovora u Beogradu da su migracije fenomen koje nijedna zemlja ne može sama da reši i da je zato potrebna saradnja, kao i da se Srbija se pokazala kao pouzdan partner. "Ovde sam da prenesem poruku da EU želi da budete njen deo, ali su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evropska komesarka: Želimo Srbiju u Uniji, neophodne reforme i njihova primena

Izvor: N1 televizija, 17.Jun.2021

Evropska komesarka za unutrašnje poslove i migracije Ilva Johanson izjavila je u Beogradu da Srbija treba da ostvari napredak u oblasti vladavine prava i u suzbijanju korupcije i organizovanog kriminala i ukazala da će u tome imati podršku Brisela.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.