Srbija predala odgovore na Upitnik

Izvor: RTS, 31.Jan.2011, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija predala odgovore na Upitnik

Premijer Mirko Cvetković predao je u Briselu odgovore na Upitnik Evropske komisije, na osnovu kojih će biti izrađeno mišljenje o kandidaturi Srbije za članstvo u EU. Ovo je istorijski dan za Srbiju, rekao evropski komesar za proširenje Štefan File.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković predao odgovore na Upitnik

Izvor: Mondo, 31.Jan.2011

Premijer Mirko Cvetković uručio je danas evropskom komesaru za proširenje Štefanu Fileu odgovore na Upitnik Evropske komisije. Van Rompej i Barozo pohvalili Srbiju, ali i podsetili na obaveze prema Hagu.

Nastavak na Mondo...

Odgovori stigli na adresu EK

Izvor: Večernje novosti, 31.Jan.2011

Premijer Cvetković predao popunjen upitnik Evropske komisije. Štefan File: Namera EK da pisani izveštaj o našoj zemlji predstavi 12. oktobra

Nastavak na Večernje novosti...

Kacin i Malović o reformi pravosuđa

Izvor: S media, 01.Feb.2011, 09:19

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin i ministarka pravde Srbije Snežana Malović razgovarali su danas u Briselu o koracima koje Vlada Srbije preduzima kako bi se otklonile sve sumnje u kvalitet reforme pravosudja...Kacin je, kako je navedeno u saopštenju iz njegove kancelarije, pozdravio...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.