Srbija i dalje daleko od kvalitetne politike zaštite prava potrošača

Izvor: EurActiv Srbija, 27.Sep.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija i dalje daleko od kvalitetne politike zaštite prava potrošača

Radna grupa Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji za poglavlje 28 - Zaštita potrošača i zaštita zdravlja održala je sednicu 25. septembra na kojoj su glavna tema bili ključni problemi u primeni Zakona o zaštiti potrošača i mogućnosti za unapredjenje pravnog okvira u sklopu njegove predstojeće revizije.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potrošači u Srbiji i dalje bez efikasne zaštite svojih prava

Izvor: Beta, 27.Sep.2019

U Srbiji postoje brojni izazovi i prepreke za efektivnu zaštitu prava potrošača, koji su pretežno vezani za praksu primene važeće zakonske regulative, ocenjeno je na sednici Radne grupe Nacionalnog konventa o EU za poglavlje 28, koje se bavi zaštitom potrošača i zaštitom zdravlja."Pristup pravdi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.