Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2023, 10:20

Srbija i EU potpisale sporazum o učešću u programu Digitalna Evropa 2021-2027

Ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi Srbije, Mihailo Jovanović potpisao je danas u Briselu Sporazum između Evropske unije i Republike Srbije o učešću Srbije u programu Evropske unije, Digitalna Evropa za period 2021-2027, čiji je cilj jačanje međunarodne saradnje i podrška ekonomskom razvoju sa posebnim akcentom na mala i srednja preduzeća.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija i EU potpisale sporazum

Izvor: B92, 30.Jun.2023

Srbija i EU potpisale sporazum o učešću u programu Digitalna Evropa 2021-2027...Ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi Srbije, Mihailo Jovanović potpisao je danas u Briselu Sporazum između Evropske unije i Republike Srbije o učešću Srbije u programu Evropske unije, Digitalna Evropa...

Nastavak na B92...

Srbija i EU potpisale sporazum o učešću u programu Digitalna Evropa 2021-2027

Izvor: Blic, 30.Jun.2023

Ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi Srbije Mihailo Jovanović potpisao je danas u Briselu Sporazum između Evropske unije i Republike Srbije o učešću Srbije u programu Evropske unije, Digitalna Evropa za period 2021-2027, čiji je cilj jačanje međunarodne saradnje i podrška ekonomskom...

Nastavak na Blic...

"ZAJEDNO ĆEMO POSTIĆI JOŠ VIŠE" Žiofre čestitao Srbiji na pridruživanju programu Digitalna Evropa

Izvor: Blic, 30.Jun.2023

Šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre čestitao je danas Srbiji na pridruživanju programu Digitalna Evropa i naglasio da je Srbija značajno napredovala u oblasti digitalizacije zahvaljujući naporima premijerke Ane Brnabić i ministra informisanja i telekomunikacija Mihaila Jovanovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.