Srbija će od EK tražiti preispitivanje odluke Hrvatske o barijerama uvozu

Izvor: EurActiv Srbija, 01.Avg.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija će od EK tražiti preispitivanje odluke Hrvatske o barijerama uvozu

Srbija će od Evropske komisije tražiti da se preispita odluka Hrvatske o vancarinskim barijerama za uvoz poljoprivrednih proizvoda iz Srbije i drugih zemalja koje nisu članice EU, izjavio je 1. avgusta ministar trgovine Srbije Rasim Ljajić. Ministar je agenciji Beta rekao da Hrvatska tom odlukom krši Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju koji Srbija ima s EU.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Srbija ne želi trgovinski sukob s Hrvatskom

Izvor: N1 televizija, 01.Avg.2017

Odluka Hrvatske o vancarinskim barijerama za uvoz poljoprivrednih proizvoda iz Srbije i drugih zemalja koje nisu članice EU mogla bi, još jednom, da rezultira uvodom kontramera. Za ministara trgovine Srbije Rasima Ljajića jasno je da Hrvatska tom odlukom krši Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.